Fridayana Baabullah

Minggu, Maret 27, 2011

Nguseup di Ciamis

Mempeng di ciamis, mang Wawan (Setiawan) ngajakan nguseup di balong nu gaduhna. Seseueurna mah di pelakan ku lauk jaer. Cenah mah sok di paraban ku rai (Adi Triana) ku sesa tuangeun pasen ti rumah sakit. Kulantaran laukna loba pisan, jadi nguseup teh teu hese. Disebutna oge ngusep clom giriwil. Jadi karek gen clom eupan, geus giriwil deui meunang lauk. Justru nu lila teh ngalaanan kael tina sungut lauk. Heuhue.

Jeujeurna mah ngan hiji, tapi nu nguseup na tiluan. Gantian si Mamang, de Iyus (Yusril Muhammad Hamdi) jeung urang sorangan. Lumayan meunang loba laukna, siap di goreng garing heuheuue.

Label:

2 Komentar:

Posting Komentar

Berlangganan Posting Komentar [Atom]



<< Beranda