Fridayana Baabullah

Senin, Mei 25, 2009

Mabok Beurat

Aya babaturan keur mabok beurat. Maklum imahna di kiara condong sisi rel. Manehna mabok ngorondang we na jalan rel. Tuluy ditanya kunaon bet ngorondang na rel..

Bapa aing nitah ngomekeun listrik tarajena panjang-panjang teuing!!!!

Label:

0 Komentar:

Posting Komentar

Berlangganan Posting Komentar [Atom]



<< Beranda